انواع قهوه در منوی کافی‌شاپ

اگر شما هم از علاقه‌مندان به قهوه هستید یا قصد دارید کافی‌شاپ خود را راه‌اندازی کنید، شناخت انواع قهوه در منوی کافی‌شاپ اهمیت زیادی دارد. در این مقاله به معرفی معروف‌ترین انواع قهوه و ویژگی‌های آن‌ها می‌پردازیم.

1. اسپرسو (Espresso)

اسپرسو یک قهوه ایتالیایی غلیظ و قوی است که با عبور آب داغ تحت فشار از پودر قهوه تهیه می‌شود. اسپرسو پایه بسیاری از قهوه‌های دیگر است و به صورت تک‌شات (30 میلی‌لیتر) یا دبل‌شات (60 میلی‌لیتر) سرو می‌شود.

espresso coffee

2. کاپوچینو (Cappuccino)

کاپوچینو ترکیبی از اسپرسو، شیر بخار‌دیده و کف شیر است. این قهوه در فنجان‌های کوچک سرو می‌شود و طعمی متعادل دارد. اغلب روی کاپوچینو با پودر کاکائو یا دارچین تزیین می‌شود.

capuccino coffee

3. لاته (Latte)

لاته از ترکیب اسپرسو و مقدار زیادی شیر بخار‌دیده تهیه می‌شود. نسبت شیر در این قهوه بیشتر از کف شیر است و بافتی نرم و کرمی دارد. لاته معمولاً در لیوان‌های بزرگ سرو می‌شود.

latte coffee

4. موکا (Mocha)

موکا ترکیبی از اسپرسو، شکلات داغ و شیر بخار‌دیده است. این قهوه برای دوستداران طعم‌های شیرین و شکلاتی گزینه‌ای ایده‌آل است.

mocca

5. آمریکانو (Americano)

آمریکانو با افزودن آب داغ به اسپرسو تهیه می‌شود و طعمی ملایم‌تر نسبت به اسپرسو دارد. این قهوه معمولاً برای افرادی که به دنبال نوشیدنی با طعم قهوه ملایم هستند مناسب است.

americano

6. ریستریتو (Ristretto)

ریستریتو نوعی اسپرسوی غلیظ‌تر است که با مقدار کمتری آب تهیه می‌شود. این قهوه طعمی قوی و تلخ دارد و در حجم کم سرو می‌شود.

ristretto

7. ماکیاتو (Macchiato)

ماکیاتو قهوه‌ای ساده و خوش‌طعم است که از یک شات اسپرسو و مقدار کمی کف شیر تشکیل می‌شود. این قهوه معمولاً در لیوان‌های کوچک سرو می‌شود.

macchiato

8. آفوگاتو (Affogato)

آفوگاتو ترکیبی جذاب از اسپرسوی داغ و بستنی وانیلی است. اسپرسو را روی بستنی می‌ریزند و یک دسر قهوه خوش‌مزه ایجاد می‌کنند.

Affogato

9. فرانسه (French Press Coffee)

قهوه فرانسه با دستگاه فرنچ پرس تهیه می‌شود و طعمی ملایم و خوشایند دارد. این نوع قهوه برای کسانی که قهوه‌ای با بافت صاف و طعم دلپذیر می‌خواهند، ایده‌آل است.

French Press

10. قهوه ترک (Turkish Coffee)

قهوه ترک با دم کردن قهوه آسیاب شده در آب و شکر تهیه می‌شود و طعمی بسیار قوی و خاص دارد. این قهوه معمولاً در فنجان‌های کوچک سرو می‌شود.

Turkish Coffee

با ادامه مقاله انواع قهوه در منوی کافی شاپ همراه شما هستیم.

11. آیس کافی (Iced Coffee)

آیس کافی نوشیدنی‌ای خنک و مناسب برای روزهای گرم است. اسپرسو یا قهوه دم‌شده سرد با یخ و گاهی شیر یا شکر ترکیب می‌شود.

Iced Coffee

12. موکاچینو (Mochaccino)

موکاچینو ترکیبی از اسپرسو، شیر و شکلات است که به همراه کمی خامه یا کف شیر سرو می‌شود. طعم شیرین و شکلاتی این نوشیدنی برای دوستداران قهوه و شکلات جذاب است.

Mochaccino

13. فلت وایت (Flat White)

فلت وایت ترکیبی از اسپرسو و شیر بخار‌دیده با لایه‌ای نازک از کف شیر است. این نوشیدنی طعمی ملایم و خامه‌ای دارد.

flat white

14. لانگو (Lungo)

لانگو نوعی اسپرسوی کشیده‌تر است که با عبور مقدار بیشتری آب از پودر قهوه تهیه می‌شود. طعم این قهوه نسبت به اسپرسو ملایم‌تر است.

Lungo

15. دوپیو (Doppio)

دوپیو همان اسپرسوی دبل شات است که طعمی غلیظ و قوی دارد و برای عاشقان قهوه گزینه‌ای مناسب است.

Doppio

16. کورتادو (Cortado)

کورتادو ترکیبی از اسپرسو و مقدار کمی شیر بخار‌دیده است که طعم تلخی قهوه را متعادل می‌کند.

Cortado

17. اسپرسو کن پانا (Espresso Con Panna)

این نوشیدنی از اسپرسو و مقداری خامه زده‌شده تشکیل شده و طعمی شیرین و غنی دارد.

Espresso Con Panna

8. آیس لاته (Iced Latte)

آیس لاته ترکیبی از اسپرسو، شیر سرد و یخ است که نوشیدنی‌ای خنک و خامه‌ای را ارائه می‌دهد.

Iced Latte

19. آیس موکا (Iced Mocha)

آیس موکا ترکیبی از اسپرسو، شکلات، شیر سرد و یخ است که طعمی شیرین و شکلاتی دارد.

Iced Mocha

20. رد آی (Red Eye)

رد آی از ترکیب قهوه دم‌شده و یک شات اسپرسو تشکیل می‌شود و طعمی بسیار قوی دارد.

Red Eye

21. بلک آی (Black Eye)

بلک آی مشابه رد آی است اما با دو شات اسپرسو تهیه می‌شود و طعم قوی‌تری دارد.

Black Eye

22. بومرنگ (Boomerang)

بومرنگ ترکیبی از قهوه سرد، اسپرسو و یک قاشق بستنی وانیلی است که طعمی خاص و متفاوت دارد.

Boomerang coffee

3. ماکیاتو کاراملی (Caramel Macchiato)

این نوشیدنی از اسپرسو، شیر بخار‌دیده و سس کارامل تشکیل شده است که طعمی شیرین و دلچسب دارد.

Caramel Macchiato

24. ایرلندی (Irish Coffee)

قهوه ایرلندی ترکیبی از قهوه دم‌شده، ویسکی، شکر و خامه زده‌شده است که طعمی گرم و خاص دارد.

Irish Coffee

25. کوپیدو (Cupid)

کوپیدو ترکیبی از اسپرسو، شیر بخار‌دیده و اسانس‌های خاص مانند وانیل یا بادام است که طعمی خوشایند دارد.

cupid coffee

26. قهوه پوراور (Pour Over)

در این روش، آب داغ به صورت دستی و به آرامی روی پودر قهوه ریخته می‌شود. پوراور یکی از روش‌های محبوب قهوه دمی است که به دلیل کنترل بیشتر بر فرایند دم‌آوری، طعمی شفاف و خوشایند به قهوه می‌بخشد.

Pour Over

27. قهوه سایفون (Siphon Coffee)

قهوه سایفون با استفاده از دستگاه سایفون تهیه می‌شود. این دستگاه با استفاده از فشار بخار آب، قهوه را دم می‌کند. روش سایفون طعمی پیچیده و شفاف به قهوه می‌دهد.

Siphon Coffee

28. قهوه کمکس (Chemex)

کمکس یک دستگاه شیشه‌ای است که برای دم‌آوری قهوه استفاده می‌شود. این روش با استفاده از فیلترهای ضخیم‌تر نسبت به پوراور، قهوه‌ای شفاف‌تر و با طعمی ملایم‌تر تولید می‌کند.

Chemex

29. قهوه سرددم (Cold Brew)

قهوه سرددم با خیس کردن پودر قهوه در آب سرد به مدت طولانی (12 تا 24 ساعت) تهیه می‌شود. این روش قهوه‌ای با طعم شیرین‌تر و اسیدیته کمتر تولید می‌کند و به صورت سرد سرو می‌شود.

Cold Brew

30. قهوه وی شصت (V60 coffee)

قهوه V60 یک روش دم‌آوری قهوه است که با استفاده از فیلتر مخروطی شکل و دستگاهی به نام V60 انجام می‌شود. این دستگاه، که از یک مخروط با زاویه 60 درجه ساخته شده است، به دلیل طراحی خاص خود باعث می‌شود آب به‌طور یکنواخت از میان قهوه عبور کرده و استخراج بهینه‌ای از آن صورت گیرد.

V60 coffee

جمع‌بندی

در این مقاله سعی کردیم به طور خلاصه انواع قهوه در منوی کافی شاپ ها را به شما معرفی کنیم.شناخت انواع قهوه به شما کمک می‌کند تا در انتخاب نوشیدنی مورد علاقه‌تان هوشمندانه‌تر عمل کنید. همچنین اگر صاحب کافی‌شاپ هستید، افزودن این قهوه‌های محبوب به منوی خود می‌تواند مشتریان شمارا با طعم های جذاب و تازه ای آشنا کند.

نوشته قبلی

کافی میت چیست؟ راز خوش‌طعم‌تر شدن نوشیدنی‌های گرم شما

نوشته بعدی

آیا قهوه برای کودکان ضرر دارد؟

1 دیدگاه در “انواع قهوه در منوی کافی‌شاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری
دسته‌های محصولات